10 minutový guláš

6/10/2018


Dnes mám pro Vás recept na klasické  české jídlo - guláš, na veganský zdravý způsob. Nazvala jsem jej 10 minutovým, protože příprava je dost rychlá a snadná. Na troše oleje osmahneme na jemno nakrájenou cibuli, po chvíli i nakrájenou papriku a chilli. Přidáme koření, já použila koření na guláš + uzenou papriku. Podlijeme zeleninovým vývarem,  vsypeme konzervovanou cizrnu a necháme chvíli povařit. Dokořeníme harisou, himalájskou solí a zahustíme hrstí ovesných vloček. Dle Vašich preferencí rozmixujte, nebo ne. Podávejte s libovolnou přílohou. Omáčku lze obohatit i o brambory, houby, nebo třeba uzené tofu. Tip: Guláš nechte proležet do druhého dne, chutná tak nejlépe.


You Might Also Like

0 komentářů

Pravidelní čtenáři